Home Pagina Contacteer ons
 
 
Home Pagina
1
Aura-Soma consult
1
  1
1 1 1
  1 Cursus Aura-Soma 2
1 1 1
  spaser Cursus Aura-Soma 3
1 1 1
Atlantishealing
spacer
Reiki behandeling
spacer
  bg Cursus Reiki 1
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 2
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 3
spacer
Quantum-Touch
spacer
EFT
1
Personal Coaching
1
Cursussen
1
Links & Activiteiten
1
Nieuwsbrief
1
Contacteer ons
 
FaceBook   Twitter
 
Quantum Touch.
Quantum Touch is een manier om healing te geven via de handen. Via krachtige ademhalingstechnieken en visualisaties, onder andere met kleuren, brengt de therapeut de universele energie in de zone rond de handpalmen op een zeer hoge frequentie. Door de handen rond een Ďprobleemzoneí bij de cliŽnt te brengen, wordt daar een veld met verhoogde frequentie gecreŽerd zodat de natuurlijke neiging van het lichaam om in balans te komen, wordt gestimuleerd.
Wanneer het lichaam zelf niet meer in staat is om het evenwicht te vinden, kan Quantum Touch een duw in de goede richting geven.
Quantum Touch is bijzonder geschikt bij aandoeningen van beenderen en gewrichten, bijvoorbeeld scheefstand, vervormingen of breuken. Deze behandeling vervangt in geen geval een behandeling door een arts, maar het is wel een schitterende aanvulling!
Het kan eveneens gebruikt worden bij pijn, emotionele en psychische problemen, en relaxatie.
Belangrijk is dat de cliŽnt zelf aangeeft waar mag gewerkt worden, en met welke kleur. Hij of zij wordt hier de healer genoemd in plaats van diegene die de behandeling geeft. De "healerĒ weet perfect wat er moet gebeuren en dirigeert het verloop van de behandeling.
Quantum Touch is een geweldige methode om mee te werken, precies omdat jij het proces van het begin tot het einde zelf kan sturen.
Wil je het graag eens ervaren? Een behandeling duurt ongeveer een uur en een kwart en kost € 50.
 
Indien je meerdere sessies wil nemen, kan je een kaart kopen voor 6 behandelingen die elkaar opvolgen.
Deze kaart blijft 6 maanden geldig en kost € 270.
   
Contacteer ons