Home Pagina Contacteer ons
 
 
Home Pagina
1
Aura-Soma consult
1
  1
1 1 1
  1 Cursus Aura-Soma 2
1 1 1
  spaser Cursus Aura-Soma 3
1 1 1
Atlantishealing
spacer
Reiki behandeling
spacer
  bg Cursus Reiki 1
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 2
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 3
spacer
Quantum-Touch
spacer
EFT
1
Personal Coaching
1
Cursussen
1
Links & Activiteiten
1
Nieuwsbrief
1
Contacteer ons
 
FaceBook   Twitter
 
Heb je angst voor spinnen, of schrikt het je af om te spreken voor een aantal mensen? Krijg je angst in kleine ruimten of heb je het moeilijk om te stoppen met roken? Heb je gevoelens of angsten die je verhinderen te zijn wie je ECHT bent? Kan je hierbij wel wat hulp gebruiken?.
Wel, hiervoor is EFT bijzonder geschikt!
EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Deze methode, die door Gary Craig in Amerika op punt werd gesteld, is een schitterende combinatie van acupunctuur en affirmaties. Het is een eenvoudige manier, die iedereen gemakkelijk en snel kan aanleren. Door zachtjes op bepaalde punten van energie-meridianen van het lichaam te tikken en terwijl affirmaties te zeggen rond het ‘probleem’, merk je al heel snel dat het probleem verdwijnt.
Het werkt eenvoudig, het doet geen pijn, en je moet er niks speciaal voor kennen, maar het is zeer intensief en je voelt de effecten onmiddellijk. Er zijn al heel veel mensen die EFT geprobeerd hebben, en die nadien geestdriftig EFT blijven toepassen in allerhande situaties.
 
Een EFT behandeling duurt ongeveer een uur en kost € 50.
 
Indien je meerdere sessies wil nemen, kan je een kaart kopen voor 6 behandelingen die elkaar opvolgen. Deze kaart blijft 6 maanden geldig en kost € 270.
   
Contacteer ons