Home Pagina Contacteer ons
 
 
Home Pagina
1
Aura-Soma consult
1
  1
1 1 1
  1 Cursus Aura-Soma 2
1 1 1
  spaser Cursus Aura-Soma 3
1 1 1
Atlantishealing
spacer
Reiki behandeling
spacer
  bg Cursus Reiki 1
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 2
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 3
spacer
Quantum-Touch
spacer
EFT
1
Personal Coaching
1
Cursussen
1
Links & Activiteiten
1
Nieuwsbrief
1
Contacteer ons
 
FaceBook   Twitter
 
Aura-Soma – opleiding tot consultant
Achter iedere kleur schuilt een boodschap, en kleuren houden je een liefdevolle spiegel voor die je bij je innerlijke wijsheid brengt. Zo vormen kleuren een heel visuele toegang naar jezelf of je cliënt.
Wil je graag in de magische wereld van kleur treden, kan dat zonder voorkennis met de Aura-Soma opleidingen. De volledige opleiding bestaat uit 3 niveaus van telkens 6 dagen en 1 presentatiecursus van 3 dagen, maar je mag vanaf niveau 2 consultaties beginnen geven tegen betaling. Niveau 3 en de presentatiecursus zijn uiteraard een heel waardevolle verdieping.
De belangrijkste pijlers in de Aura-Soma opleiding zijn de kleurenleer en de betekenissen van de kleuren, consultatietechnieken, het gebruik van de producten en de samenhang met de verschillende oude wijsheidstradities, bv. numerologie, astrologie, tarot, boeddhisme, Kabbalah enz.
Elke Aura-Soma cursus doet meer dan theorie en praktijk aanleren: de dagelijkse inzichten uit je kleurenkeuze maken een transformatie mogelijk. Gun jezelf dit waardevolle geschenk!
In de submenu's vind je meer informatie over de inhoud van elk niveau. Aarzel niet ons te contacteren indien je meer wil weten.
We geven de cursussen in het Nederlands en met twee leraars, waardoor je ook een intensievere begeleiding krijgt tijdens de oefeningen.
spacer
Aura-Soma – verdiepingscursussen en -dagen
spacer
Bij Avalon geven we ook verdiepingscursussen in Aura-Soma.
Dit zijn opleidingen van 1 – 3 dagen waarin we een afzonderlijk thema uitdiepen, of nieuwe informatie brengen.
spacer
Voor hen die zich aansluiten bij de beroepsvereniging tellen deze uren mee voor de vernieuwing van hun certificaat.
spacer
We houden je van de inhoud en de planning steeds op de hoogte in "links en activiteiten" of in onze Chronicles of Avalon.
spacer
Reiki
spacer
Als je de stap zet om Reiki te gaan leren, zet je eigenlijk de stap om te groeien, om lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel meer heel te worden.
spacer
Een belangrijk onderdeel van een Reiki opleiding is het leren behandelen of healen. Reiki is bovendien een levensfilosofie die je in je dagelijkse leven kan inbouwen. Zowel werken met Reiki als erover lezen, praten en nadenken kan een belangrijke plaats innemen.
spacer
Hier bij Avalon leggen we sterk de nadruk op een open visie vanuit je eigen waarden en met beide voeten op de grond. Je haalt het beste uit Reiki als je er je eigen instrument van maakt, als je het leert gebruiken vanuit jouw eigen gaven en capaciteiten.
spacer
We stimuleren elke student om op zoek te gaan naar zijn eigen waarheden, en dus kritisch te zijn tegenover alle informatie, ook tegenover alles wat wij meegeven.
spacer
Mikao Usui gaf zelf intuïtief Reiki gebaseerd op zijn manier van helder waarnemen, en we willen je aansporen om je eigen waarneming te ontdekken. Op deze manier ontwikkel je een eigen stijl. Reiki is gemakkelijk te combineren met andere technieken en producten.
Iedereen kan Reiki leren! Je hoeft niet over speciale gaven of voorkennis te beschikken.
spacer
Je krijgt de nodige theorie en praktijk van Reiki, maar daarbij leer je ook wat energetisch werk met je chakra's. We besteden zeer veel aandacht aan jezelf healen, je eigen-waarde-ring en je zelfzorg. Hoe beter jij naar jezelf luistert, hoe beter je zal kunnen luisteren naar de noden van anderen.
Een Reiki opleiding bestaat uit drie niveaus: Reiki 1, 2 en 3 of Master.
spacer
In de submenu's vind je alle informatie over de inhoud van elk niveau. Contacteer ons indien je nog vragen hebt.
 
   
Contacteer ons