Home Pagina
 
 
Home Pagina
1
Aura-Soma consult
1
  1
1 1 1
  1 Cursus Aura-Soma 2
1 1 1
  spaser Cursus Aura-Soma 3
1 1 1
Atlantishealing
spacer
Reiki behandeling
spacer
  bg Cursus Reiki 1
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 2
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 3
spacer
Quantum-Touch
spacer
EFT
1
Personal Coaching
1
Cursussen
1
Links & Activiteiten
1
Nieuwsbrief
1
Contacteer ons
 
FaceBook   Twitter
 
    Vakjes met een * zijn verplicht in te vullen.
   
*Naam:
 
Bedrijf:
 
Straat en nummer:
 
Postcode:
 
Gemeente:
 
   
* Telefoon:
 
* E-mail:
 
* Bericht:
 
   
Code:  
security code
<% HDWCaptchaInvalidMessage %>    
 
   
Wegbeschrijving
 
Avalon ligt centraal tussen Antwerpen en Brussel, en tussen Sint-Niklaas en Mechelen. Het is gemakkelijk bereikbaar met de wagen, en je vindt gratis parking vlak aan de deur ofwel binnen de 100 meter. Het treinstation ligt op slechts 580 meter, en de bushalte is hier amper 100 meter vandaan.
 
 
Door belangrijke wegenwerken op het A12 complex ter hoogte van Willebroek Noord wijzigt de verkeerssituatie af en toe. We doen onze uiterste best om de wegbeschrijving naar Avalon steeds up to date te houden.
 
Vanuit Brussel en Mechelen:
 
Volg de A12 richting Antwerpen. Neem de afrit 8b Willebroek-Noord en neem onmiddellijk de eerste afslag rechts naar boven. Op het rond punt neem je de tweede uitrit rechtstreeks naar de Appeldonkstraat, de straat met grijze klinkers en gele voetpaden.
Vanuit Sint-Niklaas:
 
Volg de N16 en volg op het viaduct (voor u Willebroek binnenkomt) de wegwijzers richting A12 Antwerpen, Boom. Neem de afrit 8b Willebroek-Noord en neem onmiddellijk de eerste afslag rechts naar boven. Op het rond punt neem je de tweede uitrit rechtstreeks naar de Appeldonkstraat, de straat met grijze klinkers en gele voetpaden.
 
Vanuit Antwerpen:
 
Volg de A12 richting Brussel.
Neem in de sleuf voor de Rupeltunnel de uitrit Boom, Willebroek. Volg boven deze weg richting Willebroek, Klein-Willebroek.
Rij over de Rupel (eerste brug) en vervolgens over de vaart via de (tweede) nieuwe blauwe brug. Aan de verkeerslichten net over deze blauwe brug ga je linksaf. Aan de T splitsing 150 meter verder ga je even naar links en onmiddellijk terug naar rechts. Zo kom je op de Boomsesteenweg met de vaart aan je linkerkant.
De vierde straat rechts -met grijze klinkers en gele voetpaden- is de Appeldonkstraat.
 
E-mail: info@avalonbelgium.be
Glastonbury
Glastonbury
Aura-Soma produkten
   
Contacteer ons