Home Pagina Contacteer ons
 
 
Home Pagina
1
Aura-Soma consult
1
  1
1 1 1
  1 Cursus Aura-Soma 2
1 1 1
  spaser Cursus Aura-Soma 3
1 1 1
Atlantishealing
spacer
Reiki behandeling
spacer
  bg Cursus Reiki 1
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 2
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 3
spacer
Quantum-Touch
spacer
EFT
1
Personal Coaching
1
Cursussen
1
Links & Activiteiten
1
Nieuwsbrief
1
Contacteer ons
 
FaceBook   Twitter
 
In onze moderne maatschappij wordt de snelheid van het leven en de druk op iedereen steeds hoger. Het is dan ook normaal dat we af en toe even niet meer kunnen volgen.
 
Door familiale of persoonlijke problemen komen mensen soms in een negatieve spiraal waaruit geen ontsnapping mogelijk lijkt.
 
Precies omdat de druk zo hoog is, wordt nauwelijks de kans of de tijd gegund om wat afstand te nemen en oplossingen te vinden.
 
Een Personal Coach is iemand die je helpt sneller en gerichter naar deze oplossingen te zoeken.
 
Je krijgt dus geen kant en klare antwoorden aangereikt, want dat is immers niet wat voor jou meest geschikt is. Wat je wel krijgt, zijn perspectieven, openingen, keuzes en mogelijkheden waardoor je in je eigen ritme naar jouw oplossingen werkt. De Personal Coach ondersteunt en begeleidt dit hele proces.
 
Door je capaciteiten en mogelijkheden aan te spreken, leer je opnieuw zelf de teugels in handen nemen en je perspectieven realiseren.
 
Een sessie duurt ongeveer 1 uur en kost € 50. Vaak zijn meerdere sessies nodig om tot resultaten te komen. Indien je 6 sessies afspreekt, krijg je een forse reductie.

   
Contacteer ons