Home Pagina Contacteer ons
 
 
Home Pagina
1
Aura-Soma consult
1
  1
1 1 1
  1 Cursus Aura-Soma 2
1 1 1
  spaser Cursus Aura-Soma 3
1 1 1
Atlantishealing
spacer
Reiki behandeling
spacer
  bg Cursus Reiki 1
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 2
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 3
spacer
Quantum-Touch
spacer
EFT
1
Personal Coaching
1
Cursussen
1
Links & Activiteiten
1
Nieuwsbrief
1
Contacteer ons
 
FaceBook   Twitter
 
Kleuren nemen een belangrijke plaats in ons dagelijks leven in, ook al staan we daar niet altijd bij stil, en daarom is het niet vreemd dat net deze kleuren een sleutel kunnen zijn tot onszelf.
In het Aura-Soma Kleursysteem gaan we er vanuit gaat dat niemand jou beter kent dan jij zelf. Door alles wat we meemaken, komt er een sluier voor ons eigenlijke wezen. Kleuren zijn een "Venster op de Ziel" en geven je de kans om achter die sluier gaan kijken naar jouw Licht.
spacer
We nodigen je uit om uit 110 flesjes met kristalheldere kleuren 4 flesjes te kiezen die jou het meest aanspreken. Deze kleuren en hun volgorde zijn een weerspiegeling van wat bij jou emotioneel, mentaal, energetisch en lichamelijk leeft.
Aan de hand van je selectie gaan we je helpen om je verhaal te begrijpen, om je sterke kanten, je kwaliteiten en je kansen duidelijk te maken.
 
 
Elk flesje bestaat uit twee delen, olie bovenaan en water onderaan.
De fijne lotusolie bevat natuurlijke kleurstoffen, etherische oliën en kristalenergieën. Het onderste deel bevat water uit de Chalice Well (een krachtplaats in Glastonbury, Engeland), natuurlijke kleurstoffen, planten- en kruidenextracten en edelsteenenergieën.
Door dit mengsel krachtig te schudden, ontstaat een tijdelijke emulsie die door de huid zeer goed wordt opgenomen. Deze emulsie breng je op het lichaam aan. De huid neemt de energieën op en via de lymfevaten komen ze in je systeem en brengen ze balans waar nodig. Een Equilibriumflesje gebruiken komt overeen met een continue ondersteuning gedurende een aantal weken.
spacer
In een Aura-Soma consultatie ligt de nadruk op bewustwording. Er is nooit sprake van diagnose of behandeling van een medische aandoening. Daarvoor raadpleeg je steeds een arts!
Aura-Soma is uiteraard een waardevolle aanvulling op de klassieke geneeskunde, en eveneens perfect te combineren met gelijk welke andere therapie, bijvoorbeeld homeopathie, reflexologie, Reiki, yoga, Shiatsu, bloesems... .
 
 
Het Aura-Soma Kleursysteem heeft bovendien een aantal andere producten die elk hun specifieke werking hebben. Enkele voorbeelden: Pomanders zijn heel geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende situaties. Je voelt onmiddellijk het effect van een paar druppels die je met je handen in de aura verspreidt. Quintessences worden eveneens in de aura gebruikt, en gaan voornamelijk de gewenste Meesterenergieën in jou naar boven halen. Ze geven eveneens een heel andere dimensie aan je meditaties of je rustmomenten.
Een Aura-Soma consultatie kost € 60 exclusief flesje, € 90 inclusief Equilibriumflesje.
Glastonbury
Glastonbury
Aura-Soma produkten
 
Aura-Soma produkten
Aura-Soma produkten
Aura-Soma produkten
   
Contacteer ons