Contacteer ons
 
 
Home Pagina
1
Aura-Soma consult
1
  1
Cursus Aura-Soma 1
1 1 1
  1 Cursus Aura-Soma 2
1 1 1
  spaser Cursus Aura-Soma 3
1 1 1
Atlantishealing
spacer
Reiki behandeling
spacer
  bg Cursus Reiki 1
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 2
spacer spacer spacer
  bg Cursus Reiki 3
spacer
Quantum-Touch
spacer
EFT
1
Personal Coaching
1
Cursussen
1
Links & Activiteiten
1
Contacteer ons
 
FaceBook   Twitter
 
Tijdens deze cursus van 36 uur over 6 dagen leer je de magische wereld van kleur verkennen: wat is kleur, hoe worden kleuren opgebouwd, complementaire kleuren, verborgen kleuren, verschillende tinten enz. Uiteraard leer je de betekenissen van de kleuren, en welke boodschappen ze kunnen onthullen.
We geven ook wat aandacht aan Vicky Wall, de grondlegster van het Aura-Soma systeem, en we proberen vooral haar sterke inspiratie als bron voor ons werk te gebruiken. Hierbij gaan we ook dieper in op de filosofie van het Aura-Soma systeem als basis voor een consultatie.
spacer
In de beginselen van een Aura-Soma consultatie ga je de verkregen inzichten uit de kleuren leren vertalen naar de cliënt. Bij Avalon streven we er naar om iedereen van bij het prille begin vertrouwen bij te brengen zodat je tegen het voltooien van niveau 2 voldoende sterk in je schoenen staat om consultaties te gaan geven.
spacer
Het Aura-Soma systeem heeft enkele schitterende producten om te ondersteunen bij het verder werken met de inzichten die tijdens een consultatie naar boven komen. We noemen deze de 5 pijlers van Aura-Soma: Equilibrium, Pomanders, Quintessences, Archangeloi en kleuressences. Je leert in deze cursus hoe deze producten werken en hoe je ze precies gebruikt.
Het spreekt vanzelf dat we –telkens dat nodig is- de nodige uitleg geven over de basis van energetisch werk, bv. over chakra's en de aura.
spacer
Na het voltooien van deze opleiding krijg je een officieel diploma van de AS I ACT Academy in Engeland.
 
spacer
Glastonbury
 
Glastonbury
   
Contacteer ons
Contacteer ons